Posted by : L'Europeu dissabte, 11 d’abril del 2015

Benvinguts a L'Europeu.



Fa uns mesos, els fundadors de l'Europeu vam considerar que era necessari un espai web que servís per generar debat entre els joves i es pogués incentivar l'esperit crític. Pocs dies més tard, ens vam posar mans a l'obra per tal de crear el projecte que avui us presentem, un blog col·laboratiu on esperem rebre articles de tot tipus i de tothom.

L'Europeu, doncs, neix amb la intenció de ser un espai on tothom qui ho desitgi pugui expressar les seves opinions i reflexions sobre gran varietat de temes. Pretenem ser un diari plural, tant en els continguts com en les qüestions a tractar. Qualsevol persona que ho desitgi pot publicar en aquest diari, volem ser un portaveu per a que les opinions dels ciutadans normals i corrents, especialent als joves, siguin llegides.

Esperem doncs, que us agradi el contingut que trobareu en aquest blog, que el seguiu amb regularitat i que hi participeu amb articles i comentaris.

Moltes gràcies!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Participa!

Si teniu interès en escriure en aquest diari digital, ja sigui de forma estable o de manera puntual, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un mail a la següent direcció: europeudigital@gmail.com o bé per twitter.

Articles més populars

Amb la tecnologia de Blogger.

- Copyright © L'Europeu -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -